Teatredequè

OBRES:

Un enemic del poble
*Un enemic
del poble

Petra at the Airport
*Petra at
the airport

Estimada Marta
*Estimada
Marta

The country
*The
country

El poema de la rosa als llavis
*El poema
de la rosa
als llavis

 

Currículum

El 1993, antics components del grup Xicarandana de Teatre formen la companyia Teatredequè, amb la voluntat de treballar en el camp de la dramatúrgia contemporània. L'any 1999 la companyia es converteix en societat limitada. Entre els projectes duits a terme pel grup, cal destacar:

*'Tercet' de Sergi Belbel i Josep Maria Benet i Jornet (Teatre Sans de Palma, abril 1993).

*'Vida i miracles de n'Aineta dels matalassos' d'Antoni Mus (Sala Mozart de l'Auditòrium de Palma, novembre 1995. Obra representada a la Fira de teatre al carrer de Tàrrega l'any 1996. Seleccionada per al Projecte Alcover 1997).

*'Diàlegs socràtics' de Llorenç Villalonga. Coproducció amb el Consell de Mallorca. (Casa museu Llorenç Villalonga, Binissalem, juliol 1997). Muntatge inclòs en el programa de commemoracions del centenari de Llorenç Villalonga.

*'Calor' de Josep R. Cerdà. Obra finalista del premi teatre Principal de textos teatrals 1996 (Teatre del Mar, desembre 1997).

*'L'equivocació d'Elies LL' de Joan Carles Bellviure. Obra guanyadora del premi Teatre Principal de textos teatrals (lectura dramatitzada al Teatre del Mar, maig 1999).

*'Ruth' de Josep R. Cerdà i Lluís Colom (Teatre Municipal de Palma, març 2000).

*'L'entremès dels pretendents' de Llorenç Moyà (lectura dramatitzada al centre cultural Can Gelabert a Binissalem, maig 2000).

*'El poema de la rosa als llavis' de Joan Salvat-Papasseit. Espectacle multimèdia inclòs en el programa Viu la cultura 2001 de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern Balear.

*'The country' de Martin Crimp (Centre Cultural d'Alcoi, maig 2001).

*'Dissabte' de Josep R. Cerdà (lectura dramtitzada. Teatre Principal de Palma, 2002).

*'Estimada Marta' de Miquel Martí i Pol. Espectacle poèticomusical inclòs en el programa Viu la cultura 2002 i 2003 de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern Balear.

*'Petra at the Airport', curtmetratge en vídeo digital amb guió i direcció de Josep R. Cerdà.

 

*El mes d'octubre de 2004 ha fet 12 anys del primer treball realitzat pel nucli fundador de Teatredequè. Es tracta de la posada en escena de 'Elsa Schneider', de Sergi Belbel, que va representar-se al Teatre d'Esporles.

Vida i miracles de n'Aineta dels matalassos
*Vida i miracles de n'Aineta dels matalassos

Diàlegs socràtics
*Diàlegs socràtics

Calor
*Calor

Ruth
*Ruth

Dissabte
*Dissabte

 

yerblues.net

MallorcaWeb